Menu

Geniet van onze service & heerlijke maaltijden

Onze verse soepen worden elke dag in eigen huis gemaakt, heerlijk om uw maaltijd mee te beginnen.

Met onze passie voor vlees hebben we voor u de beste Nederlandse adressen geselecteerd. Zo werken we met ambachtelijke slagerij Schoen voor onze super malse biefstuk. De zogeheten ‘dubbeldoel’ koeien staan in het dorpje Wouw vlakbij Roosendaal in Brabant. Hier hebben de koeien eerst een gewoon leven als melkkoe en krijgen ze eerst een aantal kalveren. Dit maakt de biefstuk heerlijk mals.

Ons varkensvlees komt rechtstreeks uit Noord-Holland en onze vis wordt vers in de Noordzee gevangen. Bij verschillende wijnboeren hebben we speciaal voor u een aantal wijnen geselecteerd. Probeer bijvoorbeeld eens de fantastische Pino Grigio en Pino Nero uit Italië. In 2012 hebben we het interieur totaal vernieuwd zodat u heerlijk kunt tafelen in een moderne sfeer. En is het mooi weer? Sinds 2014 ligt er een prachtige tuin om ons Grand Café zodat het ook buiten op ons terras heerlijk vertoeven is.

Ons vaste team van medewerkers staat met liefde voor hun vak voor u klaar om uw ervaring telkens weer uitmuntend te maken!

Dinerkaart